månadsarkiv: augusti 2024

2024-08-25 Utbildning

Under helgen har fått möjlighet att börja en utbildning inom Strängnäs stift, utbildning har varit riktigt bra bortsett från maten.

Under gårdagen tittade vi på film och hade ett efterföljande samtal som i min grupp spårade ut totalt. Jag fortfarande upprörd över hur en deltagare uttryckt sig under samtalet och kan inte förstå hur man kan få vara aktiv i en församling.

Luk 23:34 Jesus sade: »Fader, förlåt dem, de vet inte vad de gör.«

2024-08-23 Strängnäs stift

Det är det största floppen jag varit på när det gäller utbildning  är djup besviken och funderar på resa hem. Utan att informera har bestämt att allt ska vara vegetarisk. Hade veta om det hade jag levererat in mina allergier. Ikväll blev bara klyftpotatis till middag.

Frågan är hade man tvingat på vegetarianer att äta kött som man tvinga oss att äta vegetarisk? Jag vet inte om anmält mig om jag vetat om detta.

Jag har varit på många tillställning som Strängnäs stift hållt men denna är under all kritik man bode skämmas!

Artikel: 99-åringens överklagan avslås – döms för medhjälp till mord

99-åringens överklagan avslås – döms för medhjälp till mord https://f7td5.app.goo.gl/RbDG2V Skickat via @updaySE

Jag har besökt lägret det var en konstig upplevelse som jag inte glömmer. Det var med förtroendevalda inom Hyresgästföreningen Nynäshamn och läsate boken Om detta mår ni berätta innan vi åkte.

2 september kl. 19:00 anordnar vi en SKALDJURSFROSSA i LH-lokalen, Heimdalsvägen 14 till en kostnad

och då ingår följande: Vi tar emot betalning och anmälan måndagen den 26 augusti kl. 19:00 i LH-lokalen Heimdalsvägen 14. Varmt välkomna! Lokala Hyresgästföreningen Heimdal Tfn 010 459 28 63 – info@lhheimdal.de – http://www.lhheimdal.info

2 september kl. 19:00 anordnar vi en SKALDJURSFROSSA i LH-lokalen, Heimdalsvägen 14 till en kostnad

2024-08-11

Jag ute en vända innan det blir mörkt ut som det blir på landet. Städade köket och diskade imorgon blir sovrummet och packa i ordning. Är riktigt kluven om hur jag ska göra framöver! Känner av min astma ikväll igen om mindre än två veckor ska åka bort över helgen. Funderar på hur det ska gå om astman inte blir bättre snart. https://www.threads.net/@bojonascarlsson/post/C-igo7WM7-s/

Adam vann igen – månadshyran för Östermalmsvåningen sänks från 50 000 till 18 300 kronor

Han tog strid mot sin hyresvärd och fick tre miljoner för att flytta. Nu har Adam Wais vunnit igen. Efter ett beslut i hyresnämnden sänks hans månadshyra för Östermalmsvåningen på 170 kvadratmeter från 50 000 till 18 300 kronor. Men tvisten fortsätter i hovrätten. ”Vi kräver större sänkning”, säger han.

Adam vann igen – månadshyran för Östermalmsvåningen sänks från 50 000 till 18 300 kronor